Vaporesso Xros 4 Pod Kit 2ml 1000mAh

27,50 

Ε-shop: Διαθέσιμο! (1-2 Ημέρες)

Custom Image
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Vaporesso Xros 4 Pod Kit 2ml 1000mAh

 

Το Vaporesso Xros 4 Pod Kit είναι ένα μοντέρνο και συμπαγές ηλεκτρονικό τσιγάρο που συνδυάζει την ευκολία χρήσης με υψηλή απόδοση και ανθεκτικότητα. Η κομψή του σχεδίαση με το αλουμινένιο σώμα όχι μόνο προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας, αλλά και εξασφαλίζει ελαφρύ βάρος και ανθεκτικότητα.

Σχεδίαση και Χωρητικότητα

Η δεξαμενή (pod) του Vaporesso Xros 4 έχει χωρητικότητα 2ml, αρκετή για πολλές ώρες ατμίσματος χωρίς την ανάγκη συχνής αναπλήρωσης. Η αναπλήρωση γίνεται από το πάνω μέρος της συσκευής, επιτρέποντας την εύκολη και καθαρή προσθήκη υγρού, χωρίς διαρροές.

Μπαταρία και Φόρτιση

Το Xros 4 είναι εξοπλισμένο με μπαταρία χωρητικότητας 1000mAh, που προσφέρει μεγάλη αυτονομία και επιτρέπει τη χρήση για μια ολόκληρη ημέρα χωρίς ανάγκη φόρτισης. Όταν χρειαστεί, η φόρτιση γίνεται μέσω USB Type-C, προσφέροντας γρήγορη και αξιόπιστη αναπλήρωση ενέργειας.

Λειτουργικότητα και Εμπειρία Χρήσης

Μια από τις κύριες αρετές του Vaporesso Xros 4 είναι η ευελιξία στη χρήση. Διαθέτει ρυθμιζόμενη ροή αέρα, που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την εμπειρία ατμίσματος ανάλογα με τις προτιμήσεις τους, είτε προτιμούν πιο αεράτη είτε πιο σφιχτή εισπνοή. Επιπλέον, η συσκευή υποστηρίζει διπλή ενεργοποίηση – τόσο μέσω κουμπιού όσο και μέσω αυτόματης εισπνοής – προσφέροντας ευκολία και άνεση.

Τεχνολογία και Ασφάλεια

Ενσωματώνει το σύστημα AXON, το οποίο διασφαλίζει σταθερή απόδοση και ομαλή εμπειρία ατμίσματος. Η ένδειξη μπαταρίας με πολύχρωμο LED ενημερώνει τους χρήστες για την κατάσταση της μπαταρίας, ενώ οι πολλαπλές ενσωματωμένες προστασίες (υπερθέρμανσης, υπερφόρτισης, βραχυκυκλώματος) προσφέρουν ασφάλεια κατά τη χρήση.

Συμβατότητα και Επιλογές

Το Vaporesso Xros 4 είναι συμβατό με τις αντιστάσεις της σειράς Xros, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικές αντιστάσεις για να προσαρμόσουν την εμπειρία τους. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται δύο τύποι αντιστάσεων, μια 0.8Ω και μια 0.4Ω, προσφέροντας διαφορετικές επιλογές ατμίσματος από την αρχή.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

Η συσκευασία του Vaporesso Xros 4 Pod Kit περιλαμβάνει τη συσκευή, δύο διαφορετικές αντιστάσεις, ένα καλώδιο φόρτισης USB Type-C, ένα εγχειρίδιο χρήσης και μια κάρτα εγγύησης.

Συνολικά, το Vaporesso Xros 4 Pod Kit είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο, ευέλικτο και εύχρηστο ηλεκτρονικό τσιγάρο, προσφέροντας υψηλή ποιότητα κατασκευής και προσαρμοσμένες δυνατότητες ατμίσματος.

  • Vaporesso Xros 4 Pod Kit
  • Xros Series Pod 0.8Ω
  • Xros Series Pod 0.4Ω
  • Καλώδιο Φόρτισης USB Type-C
  • Εγχειρίδιο Χρήσης
  • Κάρτα Εγγύησης

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

ΧΡΩΜΑ

, , , , , , , , ,

ΤΥΠΟΣ MOD

ΤΥΠΟΣ USB

mAh

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Καλάθι αγορών
Live Chat